Logg in

Brukernavn

PassordNINO562 i gruppen Percussion / NINO Percussion / Shakers hos Crafton Musik AB (730994504016)
NINO562

NINO562

Anbefalt utsalgspris:
inkl. moms
Antall: 
Artikkel:
730994504016
NINO Percussion
.
EAN / UPC: 840553040890

Detaljer Tips en venn Blogg
NINO562 Wood Egg Shaker Small.

NINO Rytmeegg er veldig komfortable på grund av sin fasong, og de låter veldig fint. Egg er i særklasse et av de vanligste rytmeinstrumentene og bør finnes med der det lages rytme. Enten det er i barnehagen, på skolen, i korpset, eller andre sammenhenger.

Lett å ta med seg et egg i lomma eller i veska når man skal ut å spille.

• Materiale: Gummitre (Hevea brasiliensis Muell.-Arg.).
• Farge: Natur.
• Størrelse: Small.
• Anbefalt fra 3 år.

NINO® Percussion:
Å få lære seg å spille et instrument og skape musikk i sin tidlige barndom gir næring til mange ting. Som f.eks oppfatning, motorikk og evnen til å lære og beholde informasjon. Å skape musikk bygger også opp selvtillit og sosiale evner. Dette er evner som gir fordeler lenge etter barndommen. NINO® Percussion tilbyr et enestående utvalg av musikkinstrumenter designet spesielt for barn. Instrumenter som mer enn gjerne møter dagens krav i den tidlige musikkutdannelsen i barnehagen og på grunnskolen. Det er viktig å poengtere at NINO® Percussion ikke er leker. Dette er ordentlige musikkinstrumenter, designet med tanke på sikkerhet, holdbarhet, tiltrekkelse og funksjon. Og viktigst av alt er at de høres riktige ut og er musikalske. Faktum er at den eneste forskjellen mellom NINO® Percussion og tilsvarende instrumenter for voksne, er form og farge. Disse tiltalende og behagelige kreasjonene har alle blitt designet i Tyskland. Uansett om du utøver musikk alene eller i en gruppe så er funksjonaliteten og lydkvaliteten på NINO® Percussion instrumentene så god at de er et opplagt valg for barn og ungdomer, samt for deres lærere.

NINO® Percussion tilstreber minst mulig miljøbelastning under produksjonen, og det naturlige materialet som brukes kommer fra miljøstyrte og sertifiserte plantasjer.

Se flere produkter

NINO569R
Plast Maracas, Red
100 NOK
NINO955B
NINO Cajon shaker
70 NOK
VE18-NINO536
Fruit Shaker sortiment, 18 st.
1745 NOK
VE80-NI540-2
80 äggshakers i 8 olika färger med korg.
2560 NOK