Crafton

Crafton Musik AB ble grunnlagt i 1942 og da med tyngden på egen produksjon av strengeinstrumenter. Instrumentene var godt likt og ble brukt av datidens musikkelite, som f.eks Evert Taube. Noe man kan lese om i vår aller første katalog fra 1946.

Siden da har Crafton Musik AB bevist sin stilling som en av Skandinavias ledende distributører av musikkinstrumenter og flere velkjente merker har fått plass i vårt sortiment. I 1965 ble vi første representant for Ibanez i europa.
I 1974 startet vi med D'Addario og vi har vokst samtidig i takt med at merker som Planet Waves (D’Addario Accessories), Evans og Rico (D’Addario Woodwind) har tilkommet konsernet. Siden 80-tallet har vi hatt et nært samarbeid med Lee Oskar, en fantastisk musiker og menneske.

Mye av det som blir sagt om musikk støttervi fullt: opplevelsen, det sosiale fellesskapet, gleden på tvers av generasjoner. I snart 80 år har vi samarbeidet med samtidens aktive musikere, sponset eventer, festivaler og loset og støttet flere band til fremgang på den internasjonale scenen.

Som privatperson kan du ikke handle på Crafton Musik AB, men du er velkommen til å kontake oss hvis du har noen spørsmål. Mange års erfaring er samlet under vårt tak, der hver eneste medarbeider besitter sin egen ekspertise om alt fra gitarer til Percussion. De fleste av oss er også musikere ved siden av og med vår samlede kunnskap har vi valgt å representere merker som står for kvalitet. Kvalitet er ikke bare viktig for deg som har musikken som ditt levebrød, men også for deg som skal lære å spille ditt aller første instrument. Et bra intrument inspirerer og er ofte nøkkelen til om man fortsetter å musisere. Via våre norske, svenske og danske forhandlere kan du ta del i vår, så vel som deres kunnskap, gode service og support. Vi kontrollerer f.eks alle strengeinstrumenter i vår gitar-shop, før de ankommer deg. For akkurat DU er den aller viktigste lenken i vår virksomhet.

Vi håper at du fortsetter å gi oss tillit og beriker oss med mange spennende og nyskapende musikkopplevelser.

 

Johan Brodin
Vd - Crafton Musik AB

 
Crafton Agenturer
  Välkommen till Crafton Musik AB
- en av Nordens ledande distributörer av musikinstrument. På denna sajt finner du detaljerad information över de fabrikat vi representerar på den svenska marknaden. Produkter som du kan beställa via våra återförsäljare, musikaffärerna, i Norden.
 
           
Strenger Tilbehør Blås Pickups Pickups
Fløyter Gitar Percussion Stråkmikrofon Trummor & Perc.