Logg in

Brukernavn

PassordNINO-ADJ4-XS i gruppen Percussion / NINO Percussion / Djembes hos Crafton Musik AB (730998714016)
NINO-ADJ4-XS

NINO-ADJ4-XS

Anbefalt utsalgspris: 665 NOK
inkl. moms
Antall: 
Artikkel:
730998714016
NINO Percussion
.
EAN / UPC: 840553062571

Detaljer Tips en venn Blogg
NINO 7" African Djemde, X-Small - NINO-ADJ4-XS.

NINO African Djembes har design fra Afrika og inngår i NINO sin Moon Rhythm Series. Kroppen er skåret ut fra solid plantasjedyrket mahogni. Tradisjon og håndverk i perfekt harmoni, med fremdragende lyd, og høyeste kvalitet på skinn og treverk.

• Materiale: Plantasjedyrket mahogni.
• Størrelse: Small. 7". Høyde 11,75".
• Farge: Brun/Svart.
• Utskåret solid kropp med Afrikansk design.
• Håndlaget geiteskinn.
• Solid PP-nylontau.
• Anbefales fra 3 år.

NINO® Percussion:
Å få lære seg å spille et instrument og skape musikk i sin tidlige barndom gir næring til mange ting. Som f.eks oppfatning, motorikk og evnen til å lære og beholde informasjon. Å skape musikk bygger også opp selvtillit og sosiale evner. Dette er evner som gir fordeler lenge etter barndommen. NINO® Percussion tilbyr et enestående utvalg av musikkinstrumenter designet spesielt for barn. Instrumenter som mer enn gjerne møter dagens krav i den tidlige musikkutdannelsen i barnehagen og på grunnskolen. Det er viktig å poengtere at NINO® Percussion ikke er leker. Dette er ordentlige musikkinstrumenter, designet med tanke på sikkerhet, holdbarhet, tiltrekkelse og funksjon. Og viktigst av alt er at de høres riktige ut og er musikalske. Faktum er at den eneste forskjellen mellom NINO® Percussion og tilsvarende instrumenter for voksne, er form og farge. Disse tiltalende og behagelige kreasjonene har alle blitt designet i Tyskland. Uansett om du utøver musikk alene eller i en gruppe så er funksjonaliteten og lydkvaliteten på NINO® Percussion instrumentene så god at de er et opplagt valg for barn og ungdomer, samt for deres lærere.

NINO® Percussion tilstreber minst mulig miljøbelastning under produksjonen, og det naturlige materialet som brukes kommer fra miljøstyrte og sertifiserte plantasjer.

Se flere produkter

NINO-ADJ3-S
African Djembe, Small
945 NOK
NINO-ADJ3-XS
African Djembe, X-Small
665 NOK
NINO-ADJ3-XXS
African Djembe, XX-Small
310 NOK
NINO-PDJ1-M-G
Plastic Djembe 10", Goat head
1095 NOK