Logg in

Brukernavn

Passord
B21C2R i gruppen Cymbaler / Byzance Traditional hos Crafton Musik AB (730049553449)
B21C2R
B21C2R
B21C2R
B21C2R

B21C2R

Anbefalt utsalgspris: 5795 NOK
inkl. moms
Antall: 
Artikkel:
730049553449
Meinl Cymbals
.
EAN / UPC:

Detaljer Tips en venn Blogg
Meinl Byzance 21" C Squared Chris Coleman Ride - B21C2R.
Håndhamret 21" Ride i B20 legering. Tradisjonel finnish.

Karismatisk ride deisgnet i samarbeid med Chris Coleman. C Squared Ride er kraftfull, med tydelig attakk og med varme, tørre fortegn. Hullene rundt ytterkanten hjelper til med å kontrollere sustainen og forsterker den tydelige lydkarakteren. Denne tunge riden har tydelig bjelle og matcher Chris Colemans kraftfulle spillestil, og den drukner ikke i lydbildet. Med Chris sine egne ord: ''I wanted something I could use for a lot of things so I don't have to carry multiple ride cymbals with me every time I play. I can cover a lot of ground with this ride, and it just does everything I need it to do and sits well in the mix too''.

• Håndhamret B20 legering. - 80% kobber, 20% tinn.
• Tradisjonell finnish.
• Laget i Meinls Tyrkiske fabrikk, kvalitetskontrollert og etterbehandlet i Meinls Tyske fabrikk.
• Vintage/Dry lyd med tydelig attakk og kort sustain. Mørk og kraftig.
• Bredt lydspekter passer flere sjangere som Rock, Pop, Funk, Fusion, Jazz, R&B, Electro etc.

Byzance:
Byzance er produsert i Meinls tyrkiske fabrikk i henhold til tradisjonelt håndverk som er preget av stor kunnskap og profesjonell stolthet. Hver cymbal er støpt av B20-legering, som er av 80% kobber og 20% tinn. Det støpte materialet blir oppvarmet, rullet og avkjølt etter at nøye testet formel for rett tykkelse er oppnådd. Cymbalens bjelle dannes deretter, før håndhamringen begynner å skape cymbalformen. De seriene som har en dreid overflate blir deretter hånddreid før de sendes til Tyskland. Hvert trinn i nevnte prosess har en avgjørende betydning for lydkarakteren og egenskapene til cymbalen, noe som betyr at f.eks. en 16" Thin Crash produseres etter et annet mønster enn ditto Heavy Crash.
De rå cymbalene blir sendt til Meinls tyske fabrikk for kvalitetskontroll, sortering og forskjellige etterbehandlinger som f.eks. lazer logo, briliant finish, sandblåsing. Ringen er sluttet og matchingen mellom tyrkisk håndverk og tysk kvalitetskontroll, så vel som etterbehandling, er nøkkelen til suksessen med Byzances varme lyd og høye jevne standard.

Byzance er tilgjengelig i følgende underserier: Foundry Reserve, Dual, Traditional, Vintage, Jazz, Extra Dry, Dark og Brilliant. Alle med unike lydegenskaper og utseende.

Se flere produkter

B14TH
14'' Thin Hi-hat
4745 NOK
B16FCH
16'' Flat China
3295 NOK
B16MH
16'' Medium Hi-hat
6745 NOK
B18HHC-B
18'' Heavy Hammered Crash
3995 NOK