Logg in

Brukernavn

Passord
B13SH-B i gruppen Cymbaler / Byzance Brilliant hos Crafton Musik AB (730047103549)
B13SH-B
B13SH-B
B13SH-B
B13SH-B

B13SH-B

Anbefalt utsalgspris: 4195 NOK
inkl. moms
Antall: 
Artikkel:
730047103549
Meinl Cymbals
.
EAN / UPC: 840553011685Detaljer Tips en venn Blogg
Meinl Byzance Brilliant 13" Serpents Hats - B13SH-B.
Håndhamret 13" Serpents Hats i B20 legering. Brilliant finnish.

Moderne cymbaler i tradisjonell håndhamret B20 legering. Byzance Brilliant har en polert overflate som også påvirker lyden og mange opplever klangen som rundere og mere nøytral, men samtidig en personlig sound som passer de fleste musikkstiler. Varm og fyldig klang som gjør at du kan kontrollere klang og volum med anslaget. Serpents Hats er designet i samarbeid med Derek Roddy og er en reversibel hi-hat som består av to topplokk som gir to ulike sound, beroende på hvilket lokk som brukes øverst. Det ene lokket er et standard Byzance Brilliant dreid lokk, mens det andre er ett udreid Byzance lokk med rå, hamret finish. Serpents Hats finnes i 13" og 14".

• Håndhamret B20 legering. - 80% kobber, 20% tinn.
• Topplokk i dreid Brilliant finnish og Dark udreid bunnlokk.
• Laget i Meinls Tyrkiske fabrikk, kvalitetskontrollert og etterbehandlet i Meinls Tyske fabrikk.
• Varm lydkarakter, medium sustain og volum.
• Bredt lydspekter passer flere sjangere som Rock, Pop, Funk, R&B, Fusion etc.

Byzance:
Byzance er produsert i Meinls tyrkiske fabrikk i henhold til tradisjonelt håndverk som er preget av stor kunnskap og profesjonell stolthet. Hver cymbal er støpt av B20-legering, som er av 80% kobber og 20% tinn. Det støpte materialet blir oppvarmet, rullet og avkjølt etter at nøye testet formel for rett tykkelse er oppnådd. Cymbalens bjelle dannes deretter, før håndhamringen begynner å skape cymbalformen. De seriene som har en dreid overflate blir deretter hånddreid før de sendes til Tyskland. Hvert trinn i nevnte prosess har en avgjørende betydning for lydkarakteren og egenskapene til cymbalen, noe som betyr at f.eks. en 16" Thin Crash produseres etter et annet mønster enn ditto Heavy Crash.
De rå cymbalene blir sendt til Meinls tyske fabrikk for kvalitetskontroll, sortering og forskjellige etterbehandlinger som f.eks. lazer logo, briliant finish, sandblåsing. Ringen er sluttet og matchingen mellom tyrkisk håndverk og tysk kvalitetskontroll, så vel som etterbehandling, er nøkkelen til suksessen med Byzances varme lyd og høye jevne standard.

Byzance er tilgjengelig i følgende underserier: Foundry Reserve, Dual, Traditional, Vintage, Jazz, Extra Dry, Dark og Brilliant. Alle med unike lydegenskaper og utseende.
Storlek: 13

Se flere produkter

B14TC-B
14'' Thin Crash
2295 NOK
B20MR-B
20'' Medium Ride
4895 NOK
B21SR-B
21'' Serpents Ride
5495 NOK
B6S-B
6'' Splash
1145 NOK