Logg in

Brukernavn

Passord
B10TRS i gruppen Cymbaler / Byzance Traditional hos Crafton Musik AB (730049053849)
B10TRS
B10TRS
B10TRS
B10TRS
B10TRS
B10TRS
B10TRS

B10TRS

Anbefalt utsalgspris: 1845 NOK
inkl. moms
Antall: 
Artikkel:
730049053849
Meinl Cymbals
.
EAN / UPC: 840553017199Detaljer Tips en venn Blogg
Meinl Byzance Vintage 10" Trash Splash - B10TRS.

Håndhamret 10" Trash Splash i B20 legering. Sandblåst finnish.

Byzance Vintage Series har unike lyder som er preget av sandblåsingen og det faktum at hver cymbal er håndhamret. Sandblåsing har en lignende effekt som skånsomt spill over lang tid, det vil si at cymbalen mykner litt og slipper uønskede overtoner uten å miste spenning i toppregisteret. Hver modell har en unik karakter med musikalske signaler som generelt er preget av dyp, rik lyd, kontrollert volum og opprettholdelse som gir suveren dynamikk. B10TRS svarer raskt, er relativt tørr, med et hint av trash, og passer bra til raske aksenter.

HVORFOR HAR "TRASH" CYMBALENE HULL?
Ved å fjerne materiale fra en cymbal, beveger lydbølgene seg raskere og slipper unna cymbalen, noe som skaper den raske decay som disse cymbaler er kjent for. Hullens størrelse, form og plassering vil også påvirke hvor trashy eller mørk sluttresultatet vil låte som.

• Håndhamret B20 legering. - 80% kobber, 20% tinn.
• Sandblåst finnish med hånddreid underside.
• Laget i Meinls Tyrkiske fabrikk, kvalitetskontrollert og etterbehandlet i Meinls Tyske fabrikk.
• Vintage lydkarakter med pen attakk samt kontrollert sustain og volum.
• Bredt lydspekter passer flere sjangere som Rock, Pop, Blues, Fusion, Jazz, World, Electro etc.

Byzance:
Byzance er produsert i Meinls tyrkiske fabrikk i henhold til tradisjonelt håndverk som er preget av stor kunnskap og profesjonell stolthet. Hver cymbal er støpt av B20-legering, som er av 80% kobber og 20% tinn. Det støpte materialet blir oppvarmet, rullet og avkjølt etter at nøye testet formel for rett tykkelse er oppnådd. Cymbalens bjelle dannes deretter, før håndhamringen begynner å skape cymbalformen. De seriene som har en dreid overflate blir deretter hånddreid før de sendes til Tyskland. Hvert trinn i nevnte prosess har en avgjørende betydning for lydkarakteren og egenskapene til cymbalen, noe som betyr at f.eks. en 16" Thin Crash produseres etter et annet mønster enn ditto Heavy Crash.
De rå cymbalene blir sendt til Meinls tyske fabrikk for kvalitetskontroll, sortering og forskjellige etterbehandlinger som f.eks. lazer logo, briliant finish, sandblåsing. Ringen er sluttet og matchingen mellom tyrkisk håndverk og tysk kvalitetskontroll, så vel som etterbehandling, er nøkkelen til suksessen med Byzances varme lyd og høye jevne standard.

Byzance er tilgjengelig i følgende underserier: Foundry Reserve, Dual, Traditional, Vintage, Jazz, Extra Dry, Dark og Brilliant. Alle med unike lydegenskaper og utseende.
Storlek: 10

Se flere produkter

B17MTC
17'' Medium Thin Crash
3695 NOK
B18ETHC
18'' Extra Thin Hammered Crash
3995 NOK
B20ETHC
20'' Extra Thin Hammered Crash
4945 NOK
B21MR
21'' Medium Ride
5545 NOK